perjantai 11. syyskuuta 2009

Toinen päivä - seikkailua kampusalueella ja vähän muuallakin + penthouseni esittely

Tjahs, tännään on ollu taas yks jännä päivä :). Aamu alkoi sillä, että menin kampusalueelle suunnitelmanani löytää IT services, siis atk-keskus, jossa oli suunnitelmana tavata oppiaineeni "pomo" (miksi sitä nyt kutsuisi, en ole ihan varma, käytettäänkö täällä professori-nimitystä) Dr. Helen Grech. Atk-keskus ei ollu ihan helposti löydettävissä ja n. puolen tunnin haahuilun ja tienneuvomisen jälkeen löysin paikalle.



Yliopiston käytäviä

Olin jännännyt etukäteen Helenin tapaamista aika tavalla, olimmehan kuitenkin vaihtaneet maileja jo yli vuoden ajan. Totesin pian jännätykseni turhaksi, sillä Helen osoittautui aivan ihanaksi ja välittömän tuntuiseksi. Hän esitteli minulle muutamia paikkoja ja henkilöitä kysellen minulta koko ajan, että onhan kaikki hyvin ja se ja se asia kunnossa :). Hän kertoi, että huomenna saapuu toinen saman oppiaineen vaihtari Lise (ehkä Belgiasta?) tänne samaan majoitukseen ja itseasiassa samaan asuntoon/rappuun (mikälie tä nyt onkaan) 103. Pittääpä tutustua siis häneen.



Atk-keskuksen vessan hanat. Pieni suomalainen ihmettelee, miksi vesi ei tule samasta hanasta, vai onko tarkoitus että vasen käsi pestään kuumalla ja oikea kylmällä? Itseasiassa vesien lämpötilat oli päinvastaiset: punaisesta kylmää ja sinisestä kuumaa.
Jännää.

Maanantaina alkaa sit kielikurssi ja ke ois alkanut Clinical Audiology -kurssi, jossa pääsee ainakin seuraamaan Helenin työskentelyä potilaiden kanssa, ja ilmeisesti kurssiin sisältyy kirjallisten töiden tekoa tms. Ikävä kyllä tällä kertaa kurssi menee päällekkäin kielikurssin kanssa ja Helen käski minun valita kielikurssin, sillä tuota kurssia tulee kyllä vielä lisää... olisi ollut vain niin mielenkiintoisia tapauksia... :)

Iltapäivällä busseilin tieni Mostaan ja sen terveyskeskukseen, mutta koska tiesin iltapäivällä olevan laitesukelluskokeilua niin jätin jonotuksen sikseen (juttelin saksalaisen pojan kanssa, jolla oli kestänyt 2 h päästä lääkäril) ja päätin mennä la uudestaan. Laitesukelluskokeilu oli ilmainen ja tapahtui majoituksemme uima-altaassa.. oli tosi siistii!!!!! Aion ehkä mennä sukelluskurssille, se ois ehkä semmonen alle 300-300 e ja kestää 4-6 päivää :). Katsotaan nyt... Mut ois tosi jees ^^.



Pienet video(terveisen)pätkät tästä kämpästäni. Oli hieman huvittuneet tunnelmat kun tuloiltana etsin huonettani ja löysin pienet portaat... ja noh, pienen oven :).

Heippati taas... ja elkää turhaan tottuko tähän tahtiin, varmasti kun alkaa enempi puuha etc. niin voipi olla et bloginkirjoittamiset jää vähän vähemmälle :)

4 kommenttia:

  1. Mä oon kans ihmetellyt noita samanlaisia hanoja muualla Euroopassa. Ei niissä oo mitään järkeä. :D

    VastaaPoista
  2. Njoo, ei kyllä ole... onneks moisia friikkejä ei oo tullu enempää vastaan :D

    VastaaPoista
  3. Repeilin tolle sun logiikalle: "Toinen käsi kylmällä ja toinen lämpimällä"

    VastaaPoista
  4. Joo, näin sen selkeesti täytyy olla!
    Nyt on muuten tullukki näit hanoi viel lisää vastaan :/. Tänään just ku pesin käsiä, niin poltin melkeen käteni, kun se hana olikin kuuman veden ja melko yhtäkkiä sielt alko sitä kuumaa vettä sit alun kylmän jälkeen tulla...
    No eih, onhan se muuten siis ihan ok, mut käsien pesuun ei kyl sovellu (siis jos haluis jotain keskilämpöstä)...

    VastaaPoista