keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Miten matkustan Maltalle? Pari vinkkiä lentoyhtiöistä.

Heips,

tässä pähkäillessäni joululomaa ja Suomeen tuloani, olen kahlannut lentoyhtiöiden suossa. Helpottaakseni itseäni ja myös teitä, ajattelin että kirjoittelen ylös mitä olen saanut selville. Että jos sitten huvittais tänne tulla, ni ois ehkä helpompaa suunnittelu. Maltan lentokenttä sijaitsee Luqa:ssa, sen koodi on MLA ja se saatta löytyä eri lentoyhtiöiden sivuilta kohdasta L-niinkuin Luqa tai M-niinkuin Malta. Tähän mennessä en ole löytänyt yhtään lentoyhtiötä, joka lentäisi suoraan Suomesta Maltalle.

Hinnat vaihtelee tosi paljon, ei nämä ole siis mitään kiveen kirjoitettuja. Tsekkailkaa itse ja kattelkaa noita reittikarttoja ja miettikää esim. eri lentoyhtiöiden yhdistelmiä. :) Tai lentojen ja laivan, esim. Turku-Tukholma. Myös Sisiliasta pääsee laivalla Maltalle, jos haluaakin vähän enemmän seikkailua reissuunsa.

Lentoyhtiöt

Air Malta

Ryanair - halpalentoyhtiö
  • http://www.ryanair.com/site/FI/
  • reittikartta http://www.ryanair.com/site/FI/dests.php
  • lennot Tampere - Lontoo - Malta [huom. Tre - Lontoo (Stansted) & Lontoo (Luton) - Malta]
  • myös esim. Tukholma (Skavsta) - Malta, menopaluu esim. 40 e ->
  • Halvin ei aina ole paras, ainakin Ryanairil täytyy maksaa melkein joka asiasta erikseen, kuten ruumaan menevästä laukusta, ole tarkkana.

Easyjet
- halpalentoyhtiö

Air Baltic

Blue1

Wizzair - halpalentoyhtiö

Laivalla Turusta Tukholmaan?
  • Tukholmasta lähtee jonkin verran lentoja myös.
  • P.s. et maksa liikaa laivareissustasi, jos varaat risteilyn (yleensä yhteen suuntaan maksaa enemmän kuin risteily)

1 kommentti:

  1. Ja mulla on tosiaan ylimääräisiä viikkarin risteilykortteja et halvalla lähtis (sanotaan et tarjoa opiskelijalounas ja seuraa tai kalja)

    VastaaPoista