perjantai 2. lokakuuta 2009

Long time no ABC - #1 The roadtrip

Tjahha, piiiitkä tauko ollut nyt kirjoitteluissa. Pitäis kai tehdä jonkinasteinen tiivistys mitäs oon touhunnu. Nyt oon siis ollut noin 3 viikkoo tääl. Palataanpa noin parin viikon päähän. Muistaakseni 19. päivä la tehtiin pientä roadtrippailuu ympäri saarta. Tutustumislistalla oli mm. Marsaxlokin tori (kalaa ja sälää) "kallioranta" St. Peter's pool, vähän raunioita, enemmän maisemia ja eniten paikallista ajokulttuuria.

"Minä täällä hei, voinko luikerrella lautasellesi?"



St. Peter's pool on ns. rocky beach. Kalliot on ilmeisesti jonkinnäköistä hiekkakiveä, sillä niihin oli kaiverreltu paljon. Vesi oli kirkasta ja lämmintä. Paikka on suosittu erityisesti sen vuoksi että kallioilta on helppo hyppiä syvään laguuniin. Pari vanhaa pappaa esittelivätkin hämmentäviä hyppytaitojaan, mm. "tandemhyppyjen" muodossa


Roadtrippailu on kivaa!


Rauniot on ikävä kyllä aika tylsiä asioihin perehtymättömän mielestä. Varmasti aikanaan ovat olleet hieno näky, mutta eroosio on vienyt parhaimman terän. Näilläkään raunioilla ei ollut "telttaa" suojaamassa sateelta ja auringolta vielä pari vuotta sitten. Mnadjran temppelit.


Päivä sai arvoisensa päätöksen auringonlaskulla Dinglin jyrkänteillä...


... ja pikkurillin kokoisella gekolla huoneessani!

Taidanpa ryhmitellä noit muita turinoitani toisiin teksteihin :). Tästäkin tuli jo kovin pitkä :D. Mut tuntuu ettei mitään voi jättää pois ja kivoi kuvei ja kaikkee :).

4 kommenttia:

  1. Söötti otus tuo gekko!! Kivaa, ettei tartte ihan yssisseen nukkua :)

    VastaaPoista
  2. Heh, joo :), söötti mutta kovin säikky kaveri

    VastaaPoista
  3. Onko nuo luikertelijat mustekaloja vai jotain pitkulaisia kaloja, malli ankeriaita?

    VastaaPoista
  4. Pitkulaisia ovat. Nuo tais olla ihan mureenoja, kyllähän me ollaan niitä nähty jossain :). Ei erityisen vaarallisii, ellet sukeltaessa nyt mee ihan suuhun niitä sohimaan, voivat ilmeisesti purra.

    VastaaPoista